|| Going Down Under ||

Williams

Hoi Allemaal,

Eventjes snel een heel kort berichtje. Na de schapenfokkerij zijn we weer terug gegaan naar Perth, op zoek naar nieuw werk. Binnen twee dagen hadden we wat anders gevonden. Dus dat ging lekker snel. We moesten nog opschieten met allerlei spullen inslaan, want we werden weer naar een heel klein dorp gestuurd. Dus deze keer beladen met een grote voorraad eten, boeken en films stapten we de bus in. De rit duurde deze keer maar 2 uurtjes en toen waren we in Williams. Hier zijn we aan het werk in een Roadhouse! Het klinkt wat meer dan het is. Het is een redelijk groot tankstation, met een uitgebreide winkel en een klein restaurantje. We doen voornamelijk kassa-werk, serveren en afwassen. De mensen waarmee we werken zijn wel erg gezellig en komen overal en nergens vandaan. We hebben een kamer gekregen bij een van onze collega's in huis. We werken erg veel 6 of 7 dagen in de week steeds diensten van 8 uur. Dus dat schiet wel lekker op. We verwachten hier in ieder geval tot eind april te blijven, maar waarschijnlijk vertrekken we pas eind mei.

Er zijn een paar foto's om alvast een idee te geven van waar we zijn.

Voor mensen die graag een nieuw adres van ons willen ontvangen:

5 New Street

Williams WA, 6391

Australie

(houd er rekening mee datals je iets opstuurt het10 dagen kan duren)

Veel liefs,
Vicky & Laura

mimi en piet

Hoi Laura en Vicky,

weer fijn iets van jullie te horen na het avontuur van de schapen.
Leuk weer geheel ander werk te hebben na de schapen.
ook wij hebben ander werk gehad met de overhuis.
Maar wij hebben leuk gewerkt met jullie ouders en ik moet zeggen het resultaat mag er wezen.

Veel liefs van Mimi en Piet

Ans

Mooi dat julie weer zo snel werk hebben gevonden! Het is zo weer eind april: rustig aan! Groetjes...

Eva

Lekker een 'vaste' plek nu even. Ziet er prima uit!! Genieten jullie nog een beetje van het weer of ziet het er op de foto's beter uit dan het is?? ;)

Dikke kus,

Cees, Jeroen, Annika, Bertha.

Halo Vicky en Laura.
Hoe is het nu met jullie, we hebben al een tijdje niets meer gehoord.Zijn jullie nog in Williams?
We willen jullie allebei feleciteren met jullie verjaardagen.
Allebei een heel fijne dag op de verjaardag en ook de komende tijd veel plezier .

Steven, Lia, Eva & Thijs en Yannick

Hee Vicky en Laura,

alles goed daar down under?
Allebei van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!!
Veel liefs van ons allen en nog veel plezier voor de rest van de reis.

Kim & Steven

Heey Laura en Vicky

Gefeliciteerd met jullie verjaardagen..
nog veel plezier

tot snel,
Liefs

Clarens Astrid en Hugo

Hoi Laura en Vicky

We willen jullie allebei feliciteren met jullie verjaardag.

Groetjes

Linda en Harry

Hoi Laura en Vicky,

Wij willen jullie beiden nog van harte feliciteren met jullie verjaardag.

Groetjes, Linda en Harry