|| Going Down Under ||

De laatste dag en de terugreis

Gister was alweer de laatste dag van onze reis door Indonesie. We zijn samen met Richard en Lawrence naar Taman Mini Indonesia geweest. Een miniatuurpark dat alle verschillende culturen van de eilanden laat zien. Over het park verspreid waren nagebouwde huizen en binnenin kon je bijvoorbeeld de klederdracht, meubilair of keuken gerei bekijken. Geweldig om te zien hoe verschillend het allemaal was en hoe gedetaileerd alles was.

Nadat we nog even kort door een winkelcentrum hadden gelopen reden we door naar Bekasi. De laatste avond brachten we door in het huis van Richard en Asmiati. Eerst bekeken we allerlei foto's. O.a. van de bruiloft van Emilia, de reunie in 1991, kinderfoto's vanuit Indonesie en ook allerlei foto's die gemaakt waren tijdens allerlei familiebezoekjes in Indonesie en in Nederland. Tegen etenstijd kwamen ook Daisy en Anna langs Asmiati had 's middags een heerlijke maaltijd voor ons bereid. Ook kregen we nog allerlei vruchten, zoals nangka's en mangoestan om te proeven. Na nog een aantal verhalen van Richard bekeken Vicky, Laura en Jeroen nog even snel het huis van Anna (want dat hadden we eerder deze week gemist). Daarna was het echt wel tijd om terug naar het hotel te gaan. Deze keer was er geen verkeer op de weg dus konden we lekker doorrijden.

Op dit moment zijn we bijna klaar om naar het vliegveld te gaan. We vertrekken hier op donderdag 12 aug om 15.00 uur en na een korte stop in Hongkong staan weop vrijdag 13 augustus om 6.30 al weer op schiphol.

Dus Nederland kijk maar uit, want we zijn bijna weer terug, haha!!

Tot heel snel!!

Hans en Gladys

Een mooi einde..............

Nu veilig terug en tot op Schiphol.

K en H Hans en Gladys

Roosje

Lieve luitjes,

Wat is jullie vluchtnummer?

Ans

Jammer hè, aan alles komt een eind.
Hopelijk 'n goede terugreis gehad en succes met het "weer wennen" hier. Leuk dat ik jullie reisverslag mocht volgen..Tot een volgende keer???