"In the jungle, the mighty jungle"
' Lau, het regent hier.....
zullen we maar terug gaan??'
inmiddels hebben we Sydney (tijdelijk) achter ons gelaten en zijn we eer gisteren op het vliegtuig naar Cairns gestapt.Voor de veranderingeens een korte vlucht. slechts 3 uurtjes !!
kwam tijdens die drie uur wel tot de conclusie datwe in8 dagen al op 4 verschillende vliegveldenzijn geweest, 3 vluchten hebben gemaakt en ruim 22 uur hebbengevlogen. dus dat is voorlopig wel genoeg.
Toen we in Cairns aankwamen kregen we meteen een stort bui over ons heen (gelukkig zaten we in een busje) maar het zag er niet erg mooi uit. Toen we bij ons hostel aankwamen bleek dat alle dorms (kamers voor 4,6,8 en soms 10 personen) vol waren. We hadden die zelfde ochtend nog gekeken en dachten dat we niet hoefde te boeken...oeps :P Toen toch maar een twee persoons kamer genomen, wat eigenlijk helemaal niet zo vervelend vonden.
de volgende dag, gister dus, zijn we naar Kuranda gegeweest. een dropje dat in het regenwoud ligt. Via een skyrail gingen we naar boven en hadden we een prachtig uitzicht over het bladerdak. Het dorpje zelf was wel leuk, maar super toeristisch. ( ze hadden zelfs een duitse bar, waar je braadworst kon bestellen) Er werd ons verteld dat er net vandaag een cruise schip was aangekomen in Cairns en het gehele schip had blijkbaar bedacht een dagje kuranda te gaan doen... :P
maargoed we hebben wat rondgelopen en we hebben ons prima vermaakt ! Op de terug weg ging je met een treintje door het regenwoud terug naar cairns.
Vandaag een beetje door Cairns gelopen op zoek naar een baantje... hopenlijk kunnen we snel wat vinden, tot nu toe nog geen geluk gehad... We hebben ons ergens bij een soort van Backpackers-uitzendbureau ingeschreven ( Het heet Peterpans...

we'll be in touch
xx Laura & Vicky
Lekker toch, een beetje Nederlands weer?! ;)
Succes met de zoektocht, komt vast helemaal goed!
x
ach, wij hebben regen en het is koud en we moeten werken.... jullie hebben "alleen maar" regen ;-).
X Paula
Heel veel plezier bij Peterpans. Klinkt leuk xD
En ach die regenbui.. wij zitten hier koud in Nederland, ook af en toe die leuke regen en ik werk nu aan een PO..
(Hadden ze er ook van die leuke braadworsdt mannetjes??
x
Ha meiden, even wennen om zo naar werk te zoeken, succes! Hopelijk gaan ze jullie vanzelf bellen, net zoals bij mij... Deze week 2 extra dg werk ivm herfstvakantie. En Laura, wist je al dat Lieke "Paupa" zegt tegen Paula, begint er al op te lijken he, bovendien is Laura dan ook zo geleerd!
goed te lezen dat het jullie goed gaat en dat jullie het fijn hebben...we hopen dat er inmiddels werk gevonden is.
wij zijn net terug van ameland (ook een hele reis!!!)we zijn de herfstvakantie daar geweest met chris en cindy en de kinderen. jade zegt inmiddels opa en oma en mama en papa, en alles wat op 4 poten rondloopt is nina!!!
meiden, veel plezier en groeten van je oom en tante!!!